Private dining: Transformeer Strategie en Projectmanagement met Apptio Targetprocess & threon

Elke dag maakt u keuzes, maar hoe weet u of uw beslissingen de meeste waarde opleveren voor uw organisatie en haar stakeholders? We nodigen u graag uit voor dit exclusieve evenement, dat is afgestemd op diegenen die zich inzetten voor strategisch succes en operationele uitmuntendheid in uitdagende omgevingen.
Uitdagend in deze context betekent:

  • Uitdagingen aangaan die een impact hebben op de maatschappij, zoals de energietransitie, klimaatverandering, digitalisering, empowerment van burgers, klanten en werknemers, enz.
  • Werken voor en met veel stakeholders, binnen en buiten de organisatie
  • Balanceren tussen meerdere prioriteiten en beperkingen
  • Geïntegreerde aanpak van strategie tot operationeel inzicht

Deze uitdagingen vereisen dat u de ambacht van multidisciplinair projectmanagement, afstemming en transparantie van uw bijdragen aan deze uitdagingen en complex stakeholdermanagement onder de knie krijgt. Interessant is dat veel van deze uitdagingen deel uitmaken van wat bekend is komen te staan als ‘taakgericht werken’.

Kom tijdens dit evenement ontdekken wat anderen hebben gedaan om deze uitdagingen aan te gaan en hoe threon met hen heeft samengewerkt. Van concept tot de implementatie van ondersteunende systemen en methoden bovenop Apptio Targetprocess.

Kom bij ons inspiratie opdoen om uw organisatie in staat te stellen om strategische en maatschappelijke doelen te bereiken, terwijl u volledige controle houdt over projecten en middelen.

Om het beste uit uw tijd te halen, hebben we dit evenement gepland na kantooruren en in combinatie met een diner in een besloten setting in Restaurant Parkheuvel in Rotterdam.

We hopen u daar te zien!

 

Timing:

17.30: Ontvangst op de locatie
18.00: Introductie door IBM & threon
19.00: 4 gangen menu & tafelgesprekken
22.00: Einde van het evenement

 

Locatie:

Privé diner bij restaurant Parkheuvel,
Heuvellaan 21, 3016 GL Rotterdam

 

Voor wie?

Nuts- en infrastructuurbedrijven, steden en gemeenten uit Nederland